Off-Plan Eiendomsinvesteringer

Å investere i fast eiendom betyr å kjøpe en eiendom under byggedelen av byggeprosessen. I de fleste tilfeller kjøpes eiendommen til en rabattert pris til den faktiske verdien av den ferdige tilstanden, noe som gjør det til en attraktiv handel for eiendomsinvestorer.

I de fleste transaksjoner må investoren betale en første rate på 10 – 50 % avhengig av utvikler og utvikling. Noen ganger er det også mulig å reservere eiendommer ved å betale depositum.
Real estate investing
Kjøp en eiendom med rabatt
Off-plan-modellen er en fantastisk måte å kjøpe nybygde eiendeler med potensial for verdistigning under byggingen og levere leieavkastning ved ferdigstillelse.

Ved kjøp utenfor planen vil du – i de fleste tilfeller – kjøpe eiendommen til rabattert pris. Grunnen til at dette er mulig er at du som investor påtar deg større risiko ved å investere i en eiendom som ikke er bygget ennå, i motsetning til å kjøpe en ferdig eiendom. Sett fra byggherrens perspektiv er et off-plan salg en fantastisk måte å finansiere oppføringen av et ei
Real estate investing
Vi kan hjelpe deg med å identifisere lønnsomme eiendommer
Off-plan-modellen fungerer på de fleste etablerte markeder, men som investor må du være sikker på å gjøre din due diligence og markedsundersøkelser før du satser på utenlandske eiendomsmarkeder.

Det er her Atlas Nordic Group kommer inn i bildet; vi kan hjelpe deg med å identifisere og inngå potensielle lønnsomme eiendomshandler i utlandet. Vår markedsinnsikt kombinert med vår dype kunnskap om eiendomshandler i utlandet gjør oss til den perfekte samarbeidspartneren når det skal investeres i utlandet.
Real estate investing
Kontakt vår salgsavdeling i dag for å lære mer om våre nåværende tilbud på eiendomsmarkedet.
Kontakt oss