Finn de riktige vekstmarkedene

Å analysere og evaluere de markedene med det mest overordnede potensialet er noen av de viktigste oppgavene i vår organisasjon. Vi bruker bredt anerkjente verdsettelsesmetoder for å gjøre kvalifiserte gjetninger om hvor mye overskudd hver eiendomsinvestering vil gi, uansett om det er gjennom eiendomsvurdering, leieinntekter eller begge deler.

Vi streber etter å overgå de samlede gevinstene på det generelle vekstmarkedet ved å utnytte lokal kunnskap og store mengder markedsdata. Våre foretrukne mål inkluderer kommersielle muligheter og nødlidende eiendommer,
Real estate investing
Attraktiv vekst i Sør- og Øst-Europa
For øyeblikket er fokuset vårt på Sør- og Øst-Europa, ettersom visse land i disse regionene tilbyr flere attraktive investeringsmuligheter.

Selv om flere av disse landene har trukket til seg noen negative overskrifter de siste årene, tilbyr de overlegen vekst til Vest-Europa og mange andre nye markeder, kombinert med fordelene og beskyttelsen ved EU-medlemskap.

Vårt brede lokale nettverk gir oss verdifull informasjon om eiendomsmuligheter med betydelig potensial i disse landene.
Real estate investing
Større europeiske byer og Dubai
I tillegg til landene i Sør- og Øst-Europa har vi også fokus på noen få store europeiske byer. Spesielt London i Storbritannia og Frankfurt i Tyskland har vår oppmerksomhet. De to byene er rangert som nummer 1 og 4 i rapporten Emerging Trends in Real Estate: Europe 2022 fra PwC.

Videre mener vi at Dubai i De forente arabiske emirater fortsatt har mange muligheter.

Fast eiendom er også attraktivt sammenlignet med mer konservative investeringsmuligheter som verdipapirer (sedler, sedler eller obligasjoner), da det er et mer håndgripelig aktiv med flere fysiske muligheter.
Real estate investing
Kontakt vår salgsavdeling i dag for å lære mer om våre nåværende tilbud på eiendomsmarkedet.
Kontakt oss